Vad vi står för

Så arbetar vi

Faktabaserat

Det finns forskning om hur man når fram med sin kompetens för att få nya jobb eller uppdrag och hur man ser till att visa upp sig själv för att skapa intresse och möjligheter. Det finns också forskning på flera närliggande områden, som psykologi, retorik och försäljning. Vi har gått igenom åratal av forskning, pratat med en mängd experter och identifierat de faktorer som gör att andra människor vill jobba med dig. Den här kunskapen använder vi när vi ger dig råd om hur du skriver en ansökan, presenterar dig digitalt, går på arbetsintervju etc.
Hos oss får du aldrig en enskild persons åsikt om hur du ska göra eller hantera en situation. Du får samlad fakta från flera områden, så att du kan lita på att råden du får också fungerar i verkligheten.

Det som är viktigt för dig

Alla människor är olika och varje persons jobbliv måste också få vara unikt för den personen. Vi utmanar ofta att våga tänka annorlunda, att inte göra som man “borde” och att strunta i oskrivna regler. Samtidigt som vi är väl medvetna om att man ibland måste anpassa sig efter hur verkligheten ser ut.

Vi bryr oss om

1
Vad du kan och är bra på. Vad du kan åstadkomma, bidra med, hur du jobbar och vilka resultat du kan uppnå.
2
Din vilja. Vad som driver dig, som intresserar dig, du värderar och som är viktigt för dig.
3
Den kontext du gillar. Vilka människor du vill jobba med, hur och var du vill jobba.
Then another review goes

Från ett läge till ett annat

När vi ska hjälpa dig med något så tar vi alltid reda på hur ditt nuläge ser ut och vilket önskat läge du ser framför dig. Det vi hjälper dig med är de hinder du upplever på vägen dit. Det kan vara en intervju som är avgörande, att du inte vet vad du vill bli när du blir stor, en ansökan som måste bli bra eller något helt annat.

Enkelt

Alla våra tjänster bokas och utförs digitalt, 365 dagar om året. Feedback levereras alltid inom 24 timmar och samtalen kan ofta genomföras nästa dag om så önskas. Alla skrivna guider och artiklar är automatiskt sorterade efter vad du har för behov just nu. Att ha ett konto hos oss är kostnadsfritt och det finns inga dolda kostnader. Det ska vara enkelt att rå om sitt jobbliv.
Then another review goes

Vår mission

Vi vill att alla ska göra det de gillar och är bra på. Det man ägnar allra mest tid i livet på (förutom att sova) ska vara någonting som känns givande och utvecklande. För att lyckas med det behöver vi både få folk att förstå att det är möjligt, och vi behöver hjälpa folk att göra det möjligt. Det är därför vi finns.