9 av 10 kunder rekommenderar oss till andra

Sveriges största leverantör av rådgivande tjänster för jobblivet

En bättre måndag

Sedan vi startade 2013 har vi hjälpt över 20 000 personer till en bättre måndag. En del kunder har återkommit flera gånger och vi har fått äran att hjälpa dem både att ta reda på vad de vill och att nå dit.
Vi frågar alla våra kunder vad de tyckte om tjänsten efter att vi hjälpt dem. Vi skickar då ut en kort enkät där man får ge oss ett omdöme anonymt, både poängmässigt på en skala och med egna kommentarer.

Personlig och genuin hjälp att välja ut det som var starkt och sortera bort det som stal fokus.

Det jag verkligen gillade med Go Mondays tjänst var hur personlig och genuin den var. I responsen jag fick märktes det tydligt att personen som hade granskat mitt CV och portfolio verkligen hade tagit sig tid att granska allt och ge mig bra, personlig och konstruktiv kritik. Jag fick hjälp med att välja ut det som var starkt och sortera bort det som stal fokus från det viktiga i mitt CV och portfolio.
Avatar of Fredrik Karlsson
Fredrik Karlsson
ARKITEKTSTUDERANDE

Förändrade min syn på och känsla av intervjusituationen.

Att gå på anställningsintervju med tre-fyra personer framför mig, fungerade inte särskilt bra för mig. Jag bokade en intervjuträning och fick då kontakt med en karriärexpert hos Go Monday. En effektiv halvtimme med den proffsiga karriärexperten förändrade min syn på och känsla av intervjusituationen. Efter Go Mondays hjälp har intervjuerna varit på mina villkor i lika hög grad som rekryterarnas.
Avatar of Karin M.
Karin M.
KOMMUNIKATÖR

Läs mer om oss

En miljon människor i Sverige gillar inte sitt jobb. Det vill vi ändra på!.

En del av medlemserbjudandet hos fackförbunden

Fackförbund har höga krav på kvalitet, pris och leverans. Vi är stolt leverantör åt många förbund och jobbar långsiktigt tillsammans med dem för att de ska ha ett medlemserbjudande värt att skryta om.
st.org
vision
finansforbundet
st.org
unionen
sverigesingenjorer
im
akavia

Stöd i omställning

Genom vårt samarbete med Trygghetsstiftelsen och Trygghetsrådet TRS hjälper vi den som blivit uppsagd att komma till ett nytt och bättre jobb.
partner-11-desktoppartner-13-desktop

Från studier till jobb

Tillsammans med Stockholms Universitets Studentkår och Karolinska Institutet erbjuder vi stöd åt studenter, forskare och postdocs som vill ta klivet från studier till jobb eller fortsätta utvecklas och byta jobb.
partner-14-desktoppartner-12-desktop

Bättre att ta hjälp av någon med samlade åsikter.

Innan jag beställde min granskning så hade jag redan bett vänner i rekryteringsbranchen om hjälp. Det är inte alltid skoj att bli “sågad”, särskilt inte gällande något som man trodde var bra. Men i detta fall så tar jag gärna emot sågningen då det förhoppningsvis kan hjälpa mig med att få ett intressantare personligt brev och en mer attraktiv LinkedIn-profil! Jag inser att det är bättre att ta hjälp av någon som har samlade åsikter och fakta om vad som är bra, än enskilda personer som ju bara ger deras åsikt.
Avatar of Dick Palmér
Dick Palmér
SÄLJARE

Allting sköttes smidigt ochservicen har varit strålande.

Jag kan bara säga att jag är supernöjd med all hjälp jag fått genom tjänsten! Jag känner att samtliga ansökningshandlingar nu har ökat i kvalité samtidigt som intervjuträningen jag hade gav mig nya infallsvinklar genom den konkreta feedbacken.

Allting sköttes smidigt och servicen har varit strålande.

Faktum är att jag rekommenderat tjänsten till både kollegor och studiekamrater! 🙂 Tack!
Avatar of Jessica Roos
Jessica Roos
LANDSKAPSARKITEKT