Allt för jobblivet samlat

Om oss

Vad vi gör

Vi är en oberoende aktör som hjälper dig dit du vill i jobblivet genom rådgivande tjänster samt artiklar och guider - allt samlat och lättillgängligt på en sida. Här kan du prata med jobbexperter på telefon angående ditt jobbliv, få feedback på din jobbansökan, träna inför intervjun eller få råd kring ditt egna företag med mera.
Hos oss hittar du 10+ stora guider, 100+ guidande artiklar och 35 tjänster - allt för att du ska få hjälp och inspiration att utvecklas i jobblivet, oavsett din nuvarande situation.
Vi vill att det ska vara enkelt att få hjälp med sitt jobbliv. Därför har vi samlat allt på ett och samma ställe, effektiviserat bakom kulisserna så du får valuta för varje krona du betalar, är helt digitala och har öppet 365 dagar om året. Vi tycker också att det är viktigt att den hjälp man får är effektiv och skapar resultat. Därför baseras alla våra råd, oavsett form, på forskning och research på området.
Then another review goes

Vem vi finns för

Vår rådgivning är anpassad för den svenska arbetsmarknaden. Vi är helt branschoberoende och våra råd går att applicera på alla branscher. Vi hjälper både dig som är arbetare och tjänsteman.
Vi kan också hjälpa dig oavsett fas i jobblivet - du som är student, ny i jobblivet, ha arbetat ett tag eller du som är chef. Alla är välkomna och vårt stöd fungerar lika bra för alla.

Kunder och samarbetspartner

Vi samarbetar med ett tiotal av Sveriges största fackförbund, ett par omställningsakörer och studieenheter.

Medarbetare

Erik Fors-Andrée

Erik Fors-Andrée

VD & Ägare

Carolina Bolin

Carolina Bolin

vice vd

Mathias Dahls

Mathias Dahls

Operativ koordinator

Other experts

Jobbexperter

11 experter i teamet

Jobba med oss?

Då och då söker vi nya spännande människor till vårt team.